Chick-fil-A меню за закуска с цени и хранене (2024)

Компания за бързи небрежни ресторанти, наречена Chick-fil-A, е добре известна със своите пикантни сандвичи и апетитни ястия с пиле като пикантен сандвич с пиле, Chick-n-Strips и Grilled Nuggets, наред с други. Знаете ли обаче, че базираната в Джорджия верига ресторанти за бързо хранене предлага и отличителни опции за закуска, които се конкурират с марки като McDonald's, Burger King, Panera Bread и iHop?

Chick-fil-A меню за закуска с цени и хранене (1)

Толкова е добре. В интерес на истината, съгласен съм с повечето професионалисти, които казват, че предлагат едни от най-добрите закуски за бързо хранене в нацията!

Менюто за закуска в Chick-Fil-A се предлага всеки ден от 6:30 до 10:30 сутринта, но е добра идея да се обадите предварително в квартала, за да проверите отново работното им време. Egg White Grill и моят личен фаворит, 4 Chick-n-Minis, са сред най-добрите сандвичи за закуска, налични в нацията. Очаква ви страхотно удоволствие, ако успеете да пристигнете навреме.

В допълнение към предлагането на по-здравословна храна като парфето с гръцко кисело мляко и чаша с плодове, менюто за закуска на Chick-fil-A включва и опции за бисквити и гевреци с колбаси, сирена, бекон и яйца. По-долу сме съставили пълното меню за закуска Chick-fil-A с цени и брой калории, за да ви помогнем да направите по-добър избор.

Съдържание

Менюто за закуска в Chick-fil-A с цени и хранителна информация

Chick-fil-A Пилешка бисквита

Обезкостени пилешки гърди от Chick-fil-A, които са били варени под налягане във фъстъчено масло и поднесени с топла бисквита с мътеница, са чудесен начин да започнете деня. Можете да сте сигурни, че получавате висококачествена вечеря, която ще задоволи глада ви и ще ви остави да се чувствате прекрасно през целия ден, тъй като нашето пиле е ръчно панирано и перфектно подправено.

Цена: $ 2.49

Хранителна стойност: 440 калории, 20 g мазнини, 48 g въглехидрати, 16 g протеин.

4-те Chick-n-Minis

Chick-fil-A Тези апетитни микросандвичи се приготвят чрез поставяне на хапки върху малки кифлички с мая и покриване с медено масло. Тази вечеря е много вкусна заради малките хапки!

Цена: $ 3.39

Хранителна стойност: 350 калории, 14 g мазнини, 37 g въглехидрати, 19 g протеин.

Яйчни бели грил

Сандвичът с многозърнести мъфини с пиле на скара от Chick-fil-A включва американско сирене, яйчен белтък и нотка на цитрусов вкус.

Цена: $ 3.65

Хранителна стойност: 300 калории, 7 g мазнини, 31 g въглехидрати, 25 g протеин.

Бисквита с бекон, яйце и сирене

Представяне на бекон, сирене и сгънато яйце върху бисквита с мътеница. За тези, които се наслаждават на аромата на бисквити с мътеница и предпочитат нещо по-обилно за закуска или брънч, този сандвич е идеален. Яйцето добавя богат на протеини удар, който ще ви държи сити до обяд, а беконът и сиренето предлагат възхитителен пикантен вкус. Този сандвич вероятно ще ви задоволи, независимо дали го ядете набързо или отделяте време за спокойна вечеря.

Цена: $ 2.79

Хранителна стойност: 440 калории, 23 g мазнини, 42 g въглехидрати, 16 g протеин.

Бисквита с наденица, яйце и сирене

Нашият бисквитен сандвич с мътеница се предлага със сирене, сгънато яйце и вкусна свинска наденица, която ще направи сутринта ви.

Цена: $ 2.79

Хранителна стойност: 670 калории, 46 g мазнини, 43 g въглехидрати, 22 g протеин.

Бисквита с масло

Вие сте напълно свободни да поръчате нашата току-що изпечена бисквита с мътеница със или без масло!

Цена: $ 1.05

Хранителна стойност: 310 калории, 14 g мазнини, 42 g въглехидрати, 4 g протеин.

Слънчогледова многозърнеста франзела

Препечена многозърнеста франзела със или без крема сирене е известна като слънчогледова многозърнеста франзела. Натрошена пшеница, пумперникел и, разбира се, нарязани слънчогледи са опаковани в тази франзела, която след това се покрива с допълнителни слънчогледови семки преди печене. Ще обожавате ореховия вкус на пълнозърнестите храни, който е чудесна възможност да придадете на всичко, което обикновено слагате на гевреца си, малко здравословна храна.

Цена: $ 2.05

Хранителна стойност: 290 калории, 10 g мазнини, 43 g въглехидрати, 8 g протеин.

Хеш Браунс

Хаш кафявите, които са хрупкави, са любима закуска! Произвеждат се от картофи, нарязани на ситно и изпържени до златисто кафяво. Най-доброто олио за готвене, което да използвате за постигане на тази хрупкава текстура, е маслото от канола. От 1800 г., когато за първи път се появяват в менютата за закуска, кафявото се е превърнало в много харесван деликатес.

Цена: $ 1.09

Хранителна стойност: 250 калории, 17 g мазнини, 23 g въглехидрати, 3 g протеин.

Парфе с гръцко кисело мляко

Това гръцко кисело мляко с мед и ванилия с ягоди и други гарнитури е чудесен вариант за закуска, ако търсите нещо бързо, просто и вкусно. Всичко, от което се нуждаете, за да приготвите бърза опция за закуска за забързани сутрини, е малко кремообразно гръцко кисело мляко, пресни горски плодове и хрупкава гранола. Това многоетажно парфе с плодово кисело мляко със сигурност ще ви хареса, независимо дали го включвате в седмичното си приготвяне на храна или го приготвяте за 5 минути за бърза закуска.

Цена: $ 3.19

Хранителна стойност: 250 калории, 9 g мазнини, 29 g въглехидрати, 12 протеини.

Франзела с пиле, яйце и сирене

Представяме ви многозърнестия сандвич с франзела, най-новото ни изобретение! Пилешки гърди без кости, сгънато яйце и американско сирене са основните съставки на този ароматен сандвич, който се сервира върху препечена, пухкава многозърнеста франзела. Идеален е за бърза и проста закуска или преносимо хранене.

Цена: $ 3.69

Хранителна стойност: 460 калории, 18 г мазнини, 49 въглехидрати, 26 протеини.

Хаш Браун Скрамбъл Бурито

Това апетитно бурито е увито в тортила от меко брашно и е пълно с вкусни съставки, включително нарязани хапки Chick-fil-A, бъркани яйца, кафяви картофи и смес от сирене Monterey Jack и Cheddar, както и огненият сос халапеньо ще бъде хит за вас .

Цена: $ 3.79

Хранителна стойност: 690 калории, 38 g мазнини, 52 g въглехидрати, 35 g протеин.

Hash Brown Scramble Bowl

Купа, пълна с пилешки хапки, кашкавал, сирене Monterey Jack, сирене чедър и бъркани яйца. Тази купа идва и със сос халапеньо.

Цена: $ 3.79

Хранителна стойност: 460 калории, 29 g мазнини, 21 g въглехидрати, 30 g протеин.

Мъфин с бекон, яйце и сирене

За по-обилна и по-възхитителна закуска, тези малки мъфини с яйца също съдържат остро сирене чедър в допълнение към опушен бекон и настъргани картофи. Пригответе партида от тях през уикенда за обикновена закуска през цялата седмица или ги пригответе за следобедна закуска.

Цена: $ 2.99

Хранителна стойност: 310 калории, 13 g мазнини, 31 g въглехидрати, 16 g протеин.

Мъфин с наденица, яйце и сирене

Започнете сутринта си с вкусен и пълен с протеини английски сандвич с мъфини, приготвен със свинска наденица, яйца и американско сирене върху многозърнест хляб.

Цена: $ 2.99

Хранителна стойност: 550 калории, 36 g мазнини, 32 g въглехидрати, 22 g протеин.

The Chick - За да бъде в крак с най-новите хранителни тенденции, кухненският персонал работи усърдно, за да подготви по-здравословни варианти. Сега тези, които ценят здравето си, могат да имат вкусна и питателна селекция за закуска, обяд и вечеря.

Сандвичът с пържено пиле Chick-fil-A, създаден с меко, ръчно панирано пиле и кисели краставички от копър върху препечена кифла, е несравним с никой друг сандвич с пържено пиле. За тези, които обичат малко топлина, пикантният сандвич с пиле е идеален. Ако обаче сте в настроение за нещо по-леко и здравословно, все още има опции като сандвич с пиле на скара и клуб с пиле на скара.

В Chick-fil-A не сте ограничени само до сандвичи. Те осигуряват традиционни пилешки ленти и хапки, Cool Wraps и цяло меню за закуска с техните възхитителни пилешки бисквити, ако сте в настроение за нещо различно. по-леко меню? Освен това има салати и пилешка супа. Без значение какво решите, не забравяйте да поръчате техните безупречни пържени картофи с вафли. И накрая, какво има да се каже? млечен шейк, приготвен на ръка.

Chick-fil-A Въпреки че менюто за закуска на A е доста сбито, то съдържа всичко необходимо за успешен старт на деня. Всички опции в менюто са пълни с калории, мазнини и въглехидрати, но също така са пълни с протеини.

Chick-fil-A меню за закуска с цени и хранене (2)

Куши Джохри

  • уебсайт

По професия съм уеб програмист, писането на съдържание е моето свободно време. Обичам да танцувам, да тренирам и да създавам цифрово изкуство. Аз съм завършил NeogCamp и съм инженер по компютърни науки. Работил съм за много стартиращи компании и марки и съм написал много отлични статии и съм публикувал съдържание онлайн. Специализирам в различни ниши, включително технологии, предприемачество, пътуване, развлечения, мода, храна, начин на живот и бизнес.

Chick-fil-A меню за закуска с цени и хранене (2024)

References

Top Articles
The News and Observer from Raleigh, North Carolina
Winston-Salem Journal from Winston-Salem, North Carolina
No Hard Feelings (2023) Tickets & Showtimes
Why Are Fuel Leaks A Problem Aceable
Ups Stores Near
The Daily News Leader from Staunton, Virginia
Martha's Vineyard Ferry Schedules 2024
Alpha Kenny Buddy - Songs, Events and Music Stats | Viberate.com
Gameplay Clarkston
Pj Ferry Schedule
Tabler Oklahoma
Lesson 2 Homework 4.1
Ella Eats
Signs Of a Troubled TIPM
Slushy Beer Strain
Everything You Need to Know About Holly by Stephen King
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
Apus.edu Login
State HOF Adds 25 More Players
Saatva Memory Foam Hybrid mattress review 2024
Danforth's Port Jefferson
Curver wasmanden kopen? | Lage prijs
Iroquois Amphitheater Louisville Ky Seating Chart
Egizi Funeral Home Turnersville Nj
Glover Park Community Garden
Slim Thug’s Wealth and Wellness: A Journey Beyond Music
Engineering Beauties Chapter 1
Bòlèt Florida Midi 30
Vivaciousveteran
Lexus Credit Card Login
Spirited Showtimes Near Marcus Twin Creek Cinema
Street Fighter 6 Nexus
Hotel Denizen Mckinney
Www.craigslist.com Syracuse Ny
24 slang words teens and Gen Zers are using in 2020, and what they really mean
Powerball lottery winning numbers for Saturday, September 7. $112 million jackpot
One Credit Songs On Touchtunes 2022
Kgirls Seattle
Craigslist Mount Pocono
Directions To Advance Auto
Encompass.myisolved
What Is A K 56 Pink Pill?
The best bagels in NYC, according to a New Yorker
All Obituaries | Sneath Strilchuk Funeral Services | Funeral Home Roblin Dauphin Ste Rose McCreary MB
Former Employees
Sarahbustani Boobs
Arginina - co to jest, właściwości, zastosowanie oraz przeciwwskazania
Rocket Bot Royale Unblocked Games 66
Electric Toothbrush Feature Crossword
Access One Ummc
Itsleaa
Craigslist Centre Alabama
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5603

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.